Vaccinatiecentrum Koornmolen Gooik

FAQ 4 - Mobiliteit en bereikbaarheid van het vaccinatiecentrum

<< Terug naar de rubriekenlijst

Ik heb geen vervoer en/of ben niet mobiel genoeg. Hoe geraak ik aan het vaccinatiecentrum?

Spreek iemand aan uit je omgeving, maak gratis gebruik van het openbaar vervoer van De Lijn (meer informatie over gratis openbaar vervoer De Lijn: https://www.vaccinatiecentrumkoornmolen.be/bereikbaarheid) of neem een taxi.

Je kan ook, wanneer je geen andere oplossing hebt, gebruik maken van de Minder Mobiele Centrale. Neem hiervoor contact op met je gemeente. De contactinfo over de Minder Mobiele Centrale is terug te vinden op https://www.vaccinatiecentrumkoornmolen.be/contact

Als ik met de trein/bus kom, wordt mijn ticket dan terugbetaald? 

Je kan gratis gebruik maken van het openbaar vervoer van De Lijn.
Meer informatie over gratis gebruik van het openbaar vervoer De Lijn https://www.vaccinatiecentrumkoornmolen.be/bereikbaarheid

Is er een circulatieplan?

Processiestraat is tijdelijk 1-richting, enkel inrijden van op Strijlandstraat 

Wat zijn de richtlijnen rond carpooling?

Zoals bij taxi’s moet een minimale afstand van 1,5 m tussen elke persoon worden gerespecteerd tijdens het vervoer. Het aantal personen dat kan worden vervoerd, varieert dus afhankelijk van het type voertuig. Voor een huishouden of mensen die deel uitmaken van “de nauwe contacten” telt die maatregel niet. Het is aangeraden de auto regelmatig te verluchten en te reinigen. Als de social distancing regels niet kunnen gegarandeerd worden is het dragen van mond- en neus bedekking verplicht.

Is er kinderopvang?

Neen, als je echt niet anders kan dan je kinderen mee te brengen, dan kan dat. Zij mogen niet vrij rondlopen in het vaccinatiecentrum en voor kinderen vanaf 12 jaar is het dragen van een mondmasker verplicht.

Kan ik mijn huisdier meebrengen?

Huisdieren, m.u.v. blindegeleidenhonden, zijn niet toegelaten

Zijn er lockers (voor bv. motokledij)?

Er zijn geen lockers voorzien.

Is er een borstvoedings- of afkolfruimte?

Er is hiervoor geen ruimte voorzien.

Ik ben verplicht om mijn kind mee te nemen naar het vaccinatiecentrum. Mag dat? Kan ik ter plaatse een pamper verversen? 

Ja, er is een verzorgingstafel (in de toiletten van de andersvaliden).

 

<< Terug naar de rubriekenlijst